Op maat

Werk met ons samen

Onze partners helpen je om gebruikers te betrekken bij de uitbouw van je publieke dienstverlening. Met een raamcontract van DG Digitale Transformatie kun je makkelijk met hen samenwerken. 

Stappenplan
1.

Je uitdaging bepalen

Onze raamovereenkomst bestaat uit drie delen waarbinnen verschillende expertises aan bod komen. Laat ons weten wat je zoekt en we brengen je in contact met de juiste partner om jouw specifieke uitdaging aan te pakken.

Op het intakeformulier kan je zien of je organisatie gebruik kan maken van de raamovereenkomst.

2.

Bespreek het met onze experten

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek formuleert een van onze partners een eerste voorstel op basis van jouw concrete uitdaging. Wie weet is dit het begin van een mooie samenwerking!

Hoe bereiden we de intake voor?

Als jij de nodige informatie met ons deelt, kunnen we ons grondig voorbereiden. Denk maar aan de aanleiding om contact op te nemen, de context en historiek, het budget, de timing enz. Hoe meer informatie, hoe beter!

Wat staat er op de agenda?

Op basis van jouw input bereidt de partner een eerste plan van aanpak voor. Wellicht volgen er nog wat vragen, en bespreken we jouw verwachting van een succesvolle samenwerking, net als de gewenste resultaten.

Wie neemt deel aan het intakegesprek?

De projectleider en medewerkers zijn er zeker bij. Idealiter neemt ook de bevoegde beslissingsnemer deel, als dat mogelijk is. Een teamlid van DG Digitale Transformatie is aanwezig om alle administratieve vragen te beantwoorden.

3

Ontvang een voorstel op maat

Vraag een voorstel op maat om je competenties te verbeteren, gebruikersinzichten te verzamelen of (tijdelijk) je team te versterken. De partner stelt een offerte op volgens de prijsafspraken in de raamovereenkomst.

Icoon dat een persoon voorstelt.

Designers in jouw projectteam

Je kunt tijdelijk designers je team laten versterken. Alles is afhankelijk van de complexiteit, nodige competenties, de timing en het budget.

  • Digitale strategie
  • Service design
  • User experience
icoon dat drie bouwblokken toont waarop verder gebouwd wordt.

Je competenties versterken

Op maat van je organisatie stellen we masterclasses samen. Zo helpen onze coaches je om remote of ter plaatse je competenties te versterken.

  • Introductiesessies
  • Masterclasses
Icoon dat een trechter voorstelt

Gebruiksinzichten verzamelen

Wil je met gebruikersinzichten aan de slag? We helpen je graag een gebruikersonderzoek voor te bereiden, uit te voeren en te analyseren.

  • Onderzoek
  • Expert reviews
  • Enquêtes

Was deze informatie nuttig?

Boek je intakegesprek

Intake form

Boek je intakegesprek

Welke van deze thema’s maken een deel uit van je uitdaging?

(optional)
 

Gebruik de Quickscan om je noden in kaart te brengen.

Zie onze privacyverklaring voor meer informatie.